2310762810

"Το Κρεοπωλειο του κυρ' Στελιου"

Παραδοσιακό κρεοπωλείο από το 1965. Με γνώση και πείρα στην επιλογή των κρεάτων και την εξυπηρέτηση των πελατών! Το μεράκι, η αγάπη και η τεράστια εμπειρία του κυρ' Στέλιου για το επάγγελμα του κρεοπώλη μεταφέρθηκε με την πάροδο των ετών και σε εμένα που από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με την τέχνη του κρεοπώλη όπου στην διάρκεια προσπάθησα να αναπτύξω και να εξελίξω ακολουθώντας τους ρυθμούς της εποχής. Με την άρτια καθοδήγηση λοιπόν επι δεκαετίες του κυρ' Στέλιου και με το βλέμμα πάντα στραμμένο στην ποιότητα, την επιλογή των κρεάτων και στη σωστή εξυπηρέτηση, με σεβασμό απέναντι στον πελάτη συνεχίζουμε μέχρι σήμερα προσφέροντας μόνο ντόπια κρέατα επιλεγμένα από τις καλύτερες φάρμες της χώρας μας!
Daily Menu 1

Φιλέτο

Daily Menu 2

Κοτόπουλο

Daily Menu 3

Ρολό

Μερη κρεατος &

Τροποι μαγειρεματος

  • Μοσχάρι

    Μέρη κρέατος | Τρόποι μαγειρέματος

    Σπάλα (στο φούρνο ή στην κατσαρόλα κοκκινιστό)
    Λαιμός (Στην κατσαρόλα ή Βραστό)
    Ποντίκι (Βραστό ή στη γάστρα όσο μπούκο)
    Στήθος (Στο φούρνο λαδόκολλα ή φρικασέ)
    Μπριζόλα (Στα κάρβουνα ή στο Grill)
    Φιλέτο (Ψητό στα κάρβουνα ή στο Grill)
    Κιλότο (Τας κεμπάπ ή στο Φούρνο)
    Τρανς (Ψητό κατσαρόλας συνοδευόμενο με άσπρη σάλτσα)
    Ουρά (Σνίτσελ)
    Νουά (Ψητό κατσαρόλας ή Φούρνου)
    Τορτουκίτα (Κατσαρόλα με μελιτζάνες ή πατάτες, Κρεατόσουπα)
    Στρογγύλι (Ψητό στο φούρνο)
    Κιμάς (Μπιφτέκια)
    Συκώτι (Τηγανιτό – Ψητό - Μαγειρευτό)
    Μοσχαροκεφαλή (Λαδόκολλα και τα επιμέρους τμήματα όπως γλώσσα και μάγουλα γίνονται βραστά , πατσάς και στιφάδο).

  • '
  • Κοτόπουλο

    Μέρη κρέατος | Τρόποι μαγειρέματος

    Κοτόπουλο ολόκληρο (Στη σούβλα, Ψητό, Σούπα)
    Στήθος (Ψητό, ή Σούπα)
    Μπούτια (Φούρνο)
    Φτερά (Ψητά)
    Φιλέτο (Σνίτσελ, ή Σουβλάκι, ή τηγανιά)
    Συκωτάκια (Σούπα, ή τηγανιά με κρεμμυδάκια)


  • Χοιρινό

    Μέρη κρέατος | Τρόποι μαγειρέματος

    Σπάλα (Μαγειρευτό με διάφορα λαχανικά, όπως πράσα-λάχανο-σέλινο κτλ.)
    Λαιμός (Ψητό – Μπριζόλες -Σούβλα)
    Παντσέτα (Στα κάρβουνα ή γεμιστή)
    Μπριζόλα κόντρα (Στα κάρβουνα ή στο τηγάνι)
    Σπαλομπριζόλα (Στο κάρβουνα ή στο Grill)
    Μπούτι (Ψητό στο φούρνο)
    Ψαρονέφρι (Στα κάρβουνα, ή εσκαλόπ, ή γεμιστό)
    Κότσι (Γάστρα)
    Κεφαλή (Πατσάς ή στο φούρνο με σκόρδο)
    Σουβλάκι (Στα κάρβουνα ή στο Grill)
    Σνίτσελ (Στο τηγάνι)

  • Αρνι – Κατσικι – Ζυγουρι

    Μέρη κρέατος | Τρόποι μαγειρέματος

    Μπούτι (Ψητό στο φούρνο) Στήθος (Φρικασέ) Παϊδάκι (Ψητό στα κάρβουνα, ή στο Grill, ή στο τηγάνι) Συκωταριά (Τηγανιά, ή Μαγειρευτά) Έντερα (Κοκορέτσι, Γαρδούμπα)

Φορμα επικοινωνιας

Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα 7:30π.μ.–3:00μ.μ.
  • Τρίτη 7:30π.μ.–2:30μ.μ. 5:00–8:30μ.μ.
  • Τετάρτη 7:30π.μ.–3:00μ.μ.
  • Πέμπτη 7:30π.μ.–2:30μ.μ. 5:00–8:30μ.μ.
  • Παρασκευή 7:30π.μ.–2:30μ.μ. 5:00–8:30μ.μ.
  • Σάββατο 7:30π.μ.–3:00μ.μ.
  • Κυριακή Κλειστά
Διεύθυνση
  • Ανδρέα Παπανδρέου 88
  • Ελευθέριο Κορδελιό 563 34
  • 231 076 2810